Blokhus Klitplantage

Gå til indhold

Hoved menu

Beredskabsplan    Tørkeindeks: 0,0   Beredskabsgrad: 0    Hjertestarter


Referat af bestyrelsesmøde den 5. feb i Blokhus kan ses her

Det er lige nu tid til indbetaling af kontingent, 250 kroner til konto: 9570 12965044 og vejbidrag 350 kroner til konto: 9570 12965052, markér afsender med Navn og adresse i Blokhus

Kære medlemmer


Status på grundpriser og grundleje.

Der er nu afholdt statusmøde med Naturstyrelsen den 20.1.2021 om processen med fastsættelse af den nye markedsleje og grundpriser.
Mødet var virtuelt og såvel Blokhus, som Vejers og Rødhus deltog i mødet med fem repræsentanter fra Naturstyrelsen.

Der er fortsat en meget åben og lydhør proces mellem parterne med et fælles ønske om at finde en rimelig løsning på de foreliggende udfordringer.

Tilbudshentningen er nu gennemført med de to mæglerfirmaer i  de forskellige områder, og de er nu kommet med hvert deres bud på de fremtidige grundpriser og markedsleje. Herefter skal Vurderingsstyrelsen godkende disse vurderinger, og grundet Corona kan det godt vare frem til efter påsken, men NST vil prøve at få fremskyndet processen.
Når Vurderingsstyrelsen har besigtiget grundene fremsendes et købstilbud til alle lejere, og der kan lidt afhængig af områder forventes stigninger i forhold til de i 2011 tilbudte priser. Ligeledes vil der ske ændringer i markedslejen, og i givet fald der er stigninger, vil de indfases over 5 år for de flestes vedkommende, idet der er enkelte, hvor der er en længere periode. Det er afhængigt af tidspunktet for kontraktens indgåelse.
Er der spørgsmål kan henvendelse rettes til undertegnede, idet vi desværre ikke for tiden kan holde det lovede informationsmøde. Det vil dog blive afholdt så snart det er muligt.

Med venlig hilsen
Fleming Friis Larsen
Formand
Foreningen Klitplantagen Blokhus
Skovduesvinget 10, Blokhus
Strandgårdsvej 40, Himmelev
4000 Roskilde
29991614/46359885

Fældning i plantagen


Bestyrelsen er med kort varsel blevt gjort opmærksom på, at den store skovningsmaskine kommer til Klitplantagen i morgen onsdag og begynder fældningen af markerede træer hos lejerne.

Referat
af bestyrelsesmøde den 29.12. kan ses her


Beredskabsplan for sommerhusområdet i Blokhus Klitplantage


Kære medlemmer

Beredskabsplanen er nu færdig og godkendt af Beredskab Nordjylland og Naturstyrelsen. Beredskabsplanen kan downloades i PDF her.
Hvis man trykker på Beredskabsplan ovenfor kommer man ind på planen i denne hjemmeside. Tørkeindeks og beredskabsgrad opdateres, når der er ændringer.
Planen er  oversat til tysk og engelsk, kan downloades her, den skal lamineres så alle huse i skoven kan få eksemplarer.

Venlig hilsen
Søren Thomsen
Sekretær i Bestyrelsen

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu